В директен сблъсък с протестиращите в сряда вечер е влязъл депутат и лидер на партия "Воля" Веселин Марешки, който е бил тръгнал пеш към сградата на БНТ на улица "Сан Стефано". Както БЛИЦ писа на "Орлов мост" към него е полетяла стъклена бутилка, предаде България Он ЕР. 

Все пак Марешки е направил опит да разговаря с един от протестиращите. 

"Одобрявам го и аз съм "за" всички да си ходят, аз съм "за", казал той. Но това не потушило недоволството на други. 

След участието си в обществената телевизия, Марешки заявил, че депутатите от партията му са готови във всеки един момент да подадат оставка, но изрази съмнение, че това би решило проблемите. 

Вижте екшъна в линка: 

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/200060-direkten-sblasak-mezhdu-mareshki-i-protestirashtite?fbclid=IwAR2BJTGRZf9xXdDmJne9minmlFx3okh-T8OwSJmQZU1JCUz86F9Jao4Q73I

Припомняме, че както БЛИЦ писа днес на 22-я ден от протестите група хора започна да мята яйца и домати пред сградата на МС. Този път яйцата си бяха съвсем обикновени, кокоши, след като предния път се раздаваха пъдпъдъчи и се появиха коментари, че е направо грехота това прахосничество. 

Двама от "Отровното трио" -  Арман Бабикян и Николай Хаджигенов, лично раздаваха яйца на съмнителни субекти, приличащи повече на запалянковци и провокатори, отколкото на мирни протестиращи. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!