Аз съм Красимира искам да ви разкажа нашата история на кратко, баба съм на Анелия. На 24.09.2015г с трепет очаквахме пред родилния дом появата на първородната ми внучка. На бял свят се появи малката Ани и бях най щастливата баба на света, съобщава helpkarma.com

Радостта ми беше за кратко когато научихме че малката принцеса има проблем с гръбнака. Веднага се консултирахме с доктора, който ни каза че  това е сколиоза или по точно малформация на гръбнакът  и ни посъветва да правим рентгенови снимки на 6 месеца и да следим състоянието й до побертета, а" след това ще видим". 

Така изминаха 2 години в който изпълнявахме препоръките на доктора, но в същото време не спираме да търсим други варианти за да може Ани да има детство изпълнени с игри като другите деца. Когато Ани беше на 2 г и половина дойде нашата надежда, отидохме в София в болница Токуда при професор Яблански. След прегледа надеждата ми рухна, тъй като доктора каза, че след операцията Ани може да остане инвалид. 

Тогава взехме решение да се откажем от операцията, но надеждата ни остана. Ето че и този момент дойде от Турската болница "MEDICALPARK", Истанбул в лицето на професор Токташ , който ни каза че нямаме време да чакаме побертета, тъй като тогава  белите дробове и сърчицето няма да могат да се развият заради притискането на гръбнака кийто се изкривява с израстването й.


Професорът ни даде надежда тъй като Ани още е малка и след операцията ще се постигне едно цялостно изправяне на гръбначния стълб. Но за целта имаме нужда от Вашата помощ, офертата която ни предлагат е 25 000 Евро която е непосилна  за нашето семейство и не можем да се справим сами. 

Искам предварително да Благодаря за големите Ви сърца, който ще помогнат в Моята, в Нашата кауза  " С любов за Ани" .

Ако искате да помогнете на Анелия, може да го направите ето ТУК