Възрастен мъж показва пениса си пред деца във Враца, пише BulNews. За извратените действия алармира Милена Начева.

Жената е станала свидетел на гнусната гледка вчера сутринта. Тогава излязла на разходка с двете си деца, които са момичета на 2 и 13 години. Около 75-годишният, позволил си недопустимото поведение, се показал от тераса на блок ул. „Найден Геров“ №6, срещу който живее жената със семейството си.


Когато извратенякът видял майката с деца ѝ, извадил пениса си и започнал да го развява без никаква свян.

Милена останала потресена от видяното и бързо прибрала момичетата вкъщи, за да не стават свидетели на такива грозни гледки. След няколко часа решила да излязат отново и все пак да успее да се разходи с децата си, като се надявала, че безсрамникът вече не си показва достойнството.

Излизайки от входа жената останала неприятно изненадана, виждайки че мъжът все още е там и когато ги видял отново си извадил члена.

Милена решила да заснеме неговото представление, но той не се смутил и продължил да си го развява пред очите на децата.

„Видя ме, че го снимам и не спря, дори му харесваше… Голямата ми дъщеря беше шокирана и си наведе глава към земята, за да не гледа“, каза Милена.

Те били принудени да изберат друга площадка, където да си играят.

„На тази площадка се събират много деца и това е недопустимо поведение. Не съм съгласна децата ми да виждат подобни гледки“, допълни възмутената майка.

Тя сподели, че за първи път вижда дръзкия господин, но се надява Агенция за закрила на детето и органите на реда да вземат незабавни адекватни мерки и това да спре.