Най-страшната версия за съдбата на Янек Миланов подпали мрежата. Мистерията с изчезването и най-вероятното отвличане на 43-годишния мъж от Дупница продължава повече от два месеца.

Янек за последно е засечен от камери в джипа на Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли. Капланов бе арестуван за закана с убийство към Димитър Недев, който коментирал с социалните мрежи изчезването на Янек.

Официалната информация по случая продължава да бъде твърде оскъдна, но издирването на дупничанина продължава. В същото време и в социалните мрежи не спират дискусиите около мистерията. 

Адвокат с нови скандални факти за мистерията около изчезването на Янек Миланов

Един от последните постове в специално създадената група Къде е Янек?! Where is Yanek?! Où est Yanek?! разбуни духовете. Причината е страшната версия за съдбата на дупничанина.

"Едно публично безнаказано убийство...

Вие вярвате ли в отвличане? Аз вече не.", пише една от потребителките.

Веднага под поста ѝ се заредиха коментари и реакции на останалите.

Mimi Dimitrova Колкото и да е тежко да се изрече....това младо момче, отдавна е в другият свят. Дано поне се намерят тленните му останки, за да получи достойно изпращане. И последен дом, където да го посещават хората, в чиито сърца ще остане завинаги. Поклон!

Miro Denev Седмица след изчезването, за мен беше ясно.

Elitza Dimitrova А вие вярвате ли, че полицията и прокуратурата правят нещо? Аз вече не...

Ася Константинова Не пишете такива неща, защото четейки ги, брат му страда .

Полицейски шеф хвърли бомба за изчезването на Янек

Anita Petkova Ася Константинова едва ли не му минава и такава вероятност през мисълта. Тук не става въпрос за ден и два за съжаление.

Miro Denev Ася Константинова Брат му страда отдавна! Не го подценявайте толкова, изглежда интелигентно момче, ако мислите че самия той има илюзии? Аде стига с тия глупави забележки!
Защото не назовавате нещата с истинските им имена, къде от страх, къде от криворазбрана тактичност, сте на тоя хал!
Щрауси, това сме! Затова ще има и следващ и следващ Янек!", гласят част от тях

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!