Кандидатът за кмет на Пловдив от „БСП за България” с №56 – Николай Радев, поздрави пловдивски пенсионери в Международния ден на възрастните хора. В концертната зала на Военния клуб той бе посрещнат от тях като стар приятел.

„С много от Вас се познаваме, тъй като съм учил децата или внуците Ви“- обърна се директорът на Английската езикова гимназия и дългогодишен преподавател в Математическата, към членовете на Съюза на пенсионерите 2004 г.

И добави:„Всеки един от другите кандидати ще ви обещава много придобивки. Но аз ви гарантирам, че ще бъда социалният лидер на този град, не на думи, а на дела. Както винаги, с моите приятели съпартийци ще откликваме на проблемите ви.“

Кандидатът за кмет подчерта, че „БСП за България” е най-последователният партньор на възрастните хора и отстоява неизменно каузата да живеят достойно. 

„Нашите народни представители настояват за актуализация на пенсиите, за социални и здравни придобивки, които да правят ежедневието ви спокойно.“ – изтъкна кандидатът за общински съветник Петя Манева.

На празникаприсъстваха също народният представител проф. Иво Христов и кандидатът за общински съветник Димитър Чолаков.