ОДМВР-Варна издирва Иван Йорданов Йорданов, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция. 

Иван Йорданов е на 28 години, за последно е забелязан в гориста местност край с. Любен Каравелово, община Аксаково, където е бил на палатка с приятели.

Съобщението за изчезването му е подадено в полицията на 25 август 2019 г. в 19.40 ч., а по данни на близки, е в неизвестност от около 04.00 ч. на 25 август 2019 г. 

Иван Йорданов е около 180 см. със слабо телосложение, къса кестенява коса и брада. Лицето му е продълговато, очите - кафяви. Бил е облечен със синя тениска и къси панталони, зелено горнище, обут с маратонки.

На 26 август 2019 г. служители на ОД МВР – Варна, с помощта на служебно куче, служители от РД ПБЗН и служители то горското стопанство в с. Любен Каравелово са претърсваха района, в който за последно е забелязано лицето.

В момента група от над 40 служители на ОДМВР, служители от горското стопанство и граждани отново извършват претърсване в района. До момента Иван Йорданов не е установен. 

От полицията апелират гражданите, които имат информация за местонахождението на Иван Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР.