Почивки в Дубай и Турция, но не от неуморна работа, а от… секс чатове. Оборотът на подобни труженички им осигурява доста висок стандарт на живот. Това твърдят отлично запознати разкритието „Кърджалийки правят пари с онлайн… секс!“, което разобличи какъв разврат сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ.

„Това не са лоши момичета, но начинът им на вадене на пари не е от най-почтените. Средствата, които заработват, изпълнявайки желанията на клиенти от другия край на мрежата, са доста добри. Момичетата демонстрират след това лукс и охолен начин на живот“, твърдят източници, цитирани от rodopi24.blogspot.com.

Един сеанс, спрямо неговата продължителност, може да достигне дори до 800 евро, посочват те. Според тях, някои момичета са започнали „занаята“ още като непълнолетни.

Невиждан разврат сеят в Кърджали Симона и колежките ѝ

„Аз съм Симона, на 22 години, от Кърджали“ – след тази кратка визитка, младата жена започва събличане пред камерата и използване на различни секс играчки. 

В същото време банковата карта на клиента споделя с нея финансов поток.

БЛИЦ припомня, че десетки жрици на любовта заработват средно по около 100 лева на час в Кърджали. 90 на сто от тях са „гурбетчийки“ в региона, идващи от съседните Пловдив и Стара Загора. 

По-хитри млади кърджалийки обаче печелят в лайф чатове на порно сайтове, предлагайки „онлайн секс“.

Подобен бизнес върви успешно от няколко години в областния град. Преди време дори младо семейство от Кърджали предлагаше „секс на живо“ в нета, срещу определена цена от страна на клиента.

Семейства въртят частни бардаци, дават по 30 бона за...

Млади момичета заработват пари в свободното си време, без да се налага да се срещат с любителите на платени ласки, коментират запознати. 

В същото време семействата им дори не подозират какво се случва в рамките на час в спалнята.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!