Мистикът Божидар Караджов изпълни на 1 февруари уникален акваритуал срещу безводието, което мори България.

В първия ден на единствения месец от годината, който показва дали тя е високосна, или не, известният ясновидец, включен в елитната класация за най-известните пророци в света, изпълни тайнствена процедура във Варна. Целта бе привличане на природните, космически сили за преодоляване на кризата с безводието в страната.

В живарник той пусна 4 живи шарани - по един за четирите сезона в годината. Видът на рибата не бе избран случайно. Шаранът е дънна риба, която вижда над себе си само вода и вярва, че Вселената е сътворена от вода. Според древни вярвания още шаранът е проводник на вселенска информация.

Така в първия ден на новия месец мистикът Божидар Караджов пусна четирите шарана в живарник. После с енергийните си сили запали водата, за да призове преодоляване на безводието. След края на процедурата известният ясновидец пусна в река Камчия четирите живи шарана. Чрез тях молбата за разрешаването на проблема ще стигне до космическите сили, за финална унификация на фундаментално ниво.

По време на ритуала бяха разположени дървени фигури, които в симбиоза с въздуха и магическия огън, сътворен от Божидар Караджов, придават още по-силна контемплативна (мислеща) класа, позитивна енергия и влияние върху бъдещето. Уникалният акваритуал е мисловна и практическа дейност, която привлича космическата сила и измеренията за преодоляване на проблем или казус. 

Не за първи път Божидар Караджов изпълнява подобен ритуал. През 2009 година по молба на фенове на футболния отбор на "Левски", той изпълни обред, след който "сините" победиха в Рим "Лацио", с гол на Христо Йовов. Ясновидецът лично присъства на мача в Италия. Това бе и последния до момента успех на "Отбора на народа" в европейски турнири.

Караджов е най-известния ясновидец в България. В началото на 2015 г. единствен той с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над френските Алпи. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2014 г. само той разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна, и отцепването на Крим.

Какви  пророчествата направи Божидар Караджов специално за БЛИЦ за 2020 година четете тук!