Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов, който се включи във "Фейсбук" и даде интервю пред Тошко Йорданов, обясни защо не се показва в публичното пространство. И днешната му изява беше в неговата фейсбук страница. 

"Върша си работата, която имам да върша, без да се показвам в публичното пространството. Слухове за мен е имало, откакто съм в публичното пространство. Повечето са неприятни. Някак си хората обичат да чуват някакви неприятни неща за други хора, не знам защо е така и не искам да влизам в коментар за народната психология или на конкретен човек, защо мисли по подобен начин, така че всякакви подобни неща има", коментира Трифонов. 

Слави се показа, заговори за здравето си и попиля Христо Иванов ВИДЕО

"Аз не се показвам, защото чувствам невъобразимо облекчение да не се показвам. Да се показваш всеки ден, изисква огромни усилия, не можеш един куп неща да правиш като нормалните хора и след като 20 години го правия всеки ден, че даже и телевизия 7/8 съм водил всеки ден в продължение на година-две, просто сега изпитвам невъобразимо облекчение да не се показвам.

Иначе ужасни неща са чули и чели за мен моите роднини, гадни неща, как ще съм умрял, като се чувам с тях всеки ден...", каза още Слави Трифонов. 

 

Отговори на актуалните въпроси от последните 2 седмици

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Неделя, 1 август 2021 г.