Историкът, политик и бивш министър на културата Петър Стоянович ще е първият звезден гост-водещ на специалните епизоди на "Стани богат“ – в неделя, 11 юни, от 20 ч. по bTV.

"Този стол на водещия е много по-приятен от министерския. Първо, защото правиш със сигурност хората щастливи, второ – със сигурност им помагаш да спечелят някакви суми. Трето – отиваш си със спокойна съвет вкъщи. Три неща, които са несравними с реалната политика“, каза в предаването "Тази сутрин“ Стоянович.

На 4 юни по bTV стартира първото от общо осем специални праймтайм издания на "Стани богат“ под наслов "Въпрос на бъдеще“. Уникалният благотворителен проект ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България. В тяхна подкрепа ще играят в тандем истински герои и популярни личности, свързани с различните инициативи, а голямата изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите – всяка неделя от 20 до 22 ч. по bTV. Всяко от популярните лица ще застане с името и авторитета си в подкрепа на каузите за бъдещето.

В първия специален епизод на фокус беше Българска хранителна банка – нейната благородна и екологична кауза, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя всекидневно помага.

В следващите специални епизоди място на водещия Михаил Билалов ще заемат различни изключителни, знаещи и харизматични български личности. Освен Петър Стоянович гост-водещи ще бъдат журналистът Георги Милков, актьорът Даниел Цочев и др.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук