"Даниел Машев, който вчера уби майка си в Пазарджик, не е луд, наркоман е. Прякорът му още от дете е Данчо Садиста", пишат възмутени негови познати в социалните мрежи.

"Данчо Садиста още от дете беше шашав. Връзваше котки, за да не идат под колите, заливаше ги с бензин и ги палеше живи. Не случайно имаше такъв прякор в квартала. Такива изроди нямат оправия, само лудница или затвор до живот, за да не стават белите, но за жалост закона ги пази повече от нормалните хора", казват местни хора от Пазарджик.

Друг пък пише: "Този мъж е психично болен, шизофреник, всяка сутрин се навърташе около болницата, едва ли е зависим....светъл да е пътя на майка му".

"Еее, Данката хубаво момче беше, така е като държавата не обръща внимание на такива хора, от много време психически имаше проблеми и никой не се заинтересува и направи белята", коментира трети.

Както БЛИЦ съобщи, вчера по обяд бащата на 41-годишният Даниел Машев се прибрал у дома си и видял ужаса

74-годишната му съпруга, майка на Даниел, била цялата окървавена, с многобройни рани от нож, основно в шията. Синът, който извършил зверството, избягал, малко по-късно беше заловен в село Ляхово. Той е арестуван. 

Вчера разследващи съобщиха пред БЛИЦ, че мъжът не е семеен, не работи, има психически проблеми, употребява наркотици и е криминално проявен за кражби.

 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук