Златен звяр побърка столичани. Става въпрос за луксозно Бентли, което е заснето на столична улица от бдителен софиянец и споделено в социалните мрежи. Скъпарското возило не за първи път се появява в социалните мрежи и предизвика вълна от коментари. Още повече, че този път отвътре наднича руса мадама. 

Явно златното напоследък е предпочитан цвят за гъзарски и нестандартни автомобили. Припомняме, че преди месеци столицата бе в истерия заради друга златна кола - Ламборгини. 

Снимка на лъскаво златно Lamborghini (Ламборгини) за броени дни подлуди София, че и цяла България. След като колата бе забелязана първоначално на столичен булевард, докато е превозвана от репатрак, а по-късно БЛИЦ разкри, че тя е прекарана от Велико Търново до София, се породиха доста въпроси чии е автомобилът и каква му е връзката с България. 

Тайната падна, след като читател на БЛИЦ ни изпрати информация кой е късметлията, собственик на това бижу, като уточнява, че той е индиец. Зад волана на екстравагантната кола се оказва Дийпак Радж. Във фейсбук профила му обаче пише, че е от Дубай, но живее и има бизнес в България.