Емили Тротинетката изрева гороломно в социалната мрежа Инстаграм. Тя/Той разказва, че е била нападната пред столичния КАТ, където агресивен мъж с гола глава и е отправил заплахи за убийство.

Ето и целият разказ: 

Днес ( 07.10.2022 ) около 11:10 ч отивах към Столичния КАТ и докато вървях по пътеката към входа за граждани на КАТ - Мъж на видима възраст около 35 години ме спря и започна строго да ми задава въпроси от сорта "Защо карам тротинетката по пътищата?"

Мъжът беше висок около 170 см; с тегло около 100 кг.; с едро, набито и мускулесто телосложение; беше с гола глава и сини очи; имаше татуировки по ръцете и краката; беше облечен със сива тениска и сиви къси панталони; приличаше на мутра!!!

Започна да ме заплашва с думите "Ще те убия!"; "Ще те пребия, изрод такъв"!

Също така дойдоха 2ма служители на КАТ, за да ме предпазят и да го изгонят от района! Но мъжът стана още по-агресивен и започна посяга да ме удря, и дори щеше да ме ритне, но аз избягах в сградата на КАТ!

Мъжът ме Заплаши с думите: - "Нали ще излезеш и навън ще те чакам и ти скачам отгоре! - Ще те убия, мършо!"

Докато давах обяснения на органите на МВР, служителите на КАТ се подсмиваха!

Това отношение е твърде недопустимо за другите европейски държави, но уви в България всеки си прави, каквото си иска и никой не обръща внимание!!!

В момента съм под жесток стрес! Слава богу не съм наранена физически, на психически съм срината!!!

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук