Имаш ли някакви проблеми с разширени вени? Срамуваш ли се, когато гледаш краката си? Вие не сте единственият! Знаете ли, че този болезнен проблем причинява неудобство на почти всеки друг българин (нито пък мъжете са пощадени)?
Опитахте всичко, но нищо не ви помогна? Препоръчани ли сте за много скъп преглед, в допълнение, списъкът с чакащи е безкрайно дълъг и не можете да устоите, без да усещате, че се чувствате като, че вашите крака тежат 100 кг и са покрити с грозни лилави петна?
 

Операцията на разширени вени може да бъде много болезнен процес - не е приятно, когато вашият хирург бръкне дълбоко в бедрата! Въпреки високата честота на заболяванията и опасностите, които се срещат в удебелени и болезнени вени, разходите за хирургична намеса все още не се покриват от здравното осигуряване.

Какво причинява непоносима болка и подуване на краката?
Вените са кръвоносните съдове, в които кръвта тече към сърцето и са най-големият виновник, че краката ви са целите в синини и натъртвания.Разширяването на вените пречи на кръвта да стигне до краката - когато загубят еластичността си, те омекват и вече не могат да изпълняват функциите си, така че кръвта се натрупва в големи количества в краката.
 

А това увеличено количество кръв, причинява синьо и лилаво подуване, което в най-лошия случай напълно нарушава кожата на краката. Когато се появят първите признаци на видими вени, спешно трябва да се реагира, за да се предотвратят опасни последствия.
 
Не става въпрос само за естетични проблеми: увеличените вени са ОПАСНОСТ
Много жени са изправени пред тези проблеми:
 
 • болки в краката (особено през нощта и при сядане)
 • голяма видимост подути вени в лилаво или синьо
 • подути глезени и сърбеж
 • спазми в долната част на крака
 • изтръпване около дебелите вени
 • твърди крака след дълго стояне или сядане и т.н.
ВНИМАНИЕ: Най-големият проблем с разширени вени е, че ситуацията може да бъде само ЛОША - болка, спазми и подуване не изчезват, щом се появят. Освен това те застрашават здравето на цялата сърдечно-съдова система.
 
Тъй като това състояние може да бъде много опасно, защото може да доведе до внезапно кървене, рани и венозна тромбоза, определено ще бъдете посъветвани за лазерно лечение или разширени вени. Тези видове операции са скъпи инвазивни процедури, които изискват анестезия. В допълнение, те могат да оставят трайни ефекти върху нервите, да получат синини и да причинят дълбоки вени, така че лечението не свършва дотук. Вашата алтернатива е 100% натурално решение за отстраняване на разширени вени.
 
Какво причинява грозно подуване, болка и сърбеж на крака и как да го предотвратим?
ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ Вените в краката и краката се разширяват - това може да се случи още в ранните години - повече от 50% от жените, които страдат от сериозните последствия от разширени вени, се срещат с тях на 60-годишна възраст.
Вените постоянно се разпространяват и предизвикат грозен вид главно поради:
повишено налягане в долните крайници
наследствени тенденции
съдови увреждания
хормонален дисбаланс
прекомерно телесно тегло
 •  
продължително стоене прав или седнал
 •  
В голям брой случаи увеличените вени са резултат от генетичното наследяване, начина на живот и общото здравословно състояние. Можем да направим много, за да улесним отслабването, да намалим броя на часовете, в които седим или стоим, да правим повече ... За съжаление, това решение не помага, ако вече се появят разширени вени - защото те вече застрашават здравето на цялото тяло.
 
Науката потвърждава: СЕГА можете да разрешите разширените вени 100% естествено с революционна формула, съдържаща 5 естествени съставки (ТЕСТВАНО!)

Ако се появят някакви симптоми на разширени вени, дори и в по-лека форма - не чакайте! Болка, сърбеж и дебели вени могат лесно да се решат на ранен етап.

И накрая, в България можете да вземете Vein Stopper - революционно решение за борба с разширени вени с многостепенно действие.
Vein Stopper съдържа комбинация от проследими и тествани натурални съставки, които революционизират проблемите с венозното разширяване - безболезнено и ефективно:

 • драстично намалява набръчканите и удебелени вени
 • той бързо облекчава болката, сърбежа и спазмите в краката
 • укрепва и допринася за здравето на стените на кръвоносните съдове
 • възстановява повредената кожа
 • връща жизнеността на вашите здрави и уморени крака
 • възстановява естествената гъвкавост и еластичност на кожата
 • установява нормален поток на кръвта, което води до прибиране на вените.
Защо Vein Stopper Cream е толкова ефективен при решаването на проблема с разширени вени след първото му прилагане?
Кремът за разширени вени е доказано ефективен, напълно естествена алтернатива на скъпите операции и инвазивни процедури. Vein Stopper работи стратегически с комбинация от 5 изключително мощни натурални съставки, които след първата употреба облекчават болката, успокояват възпалението и подхранват жилките и увеличените вени:

 
 • Алое Вера: перфектно растение, което е доказано, че помага при кожни заболявания, разширени вени, изгаряния, зарастване на рани и др.
 • Масло от шипка: най-добрият избор за облекчаване на болката, релаксация и мускулна релаксация, помага при уморени и тежки крака, подхранва кожата и изглажда белези.
 • Actrina: Има много противовъзпалително действие, намалява увеличените вени и хемороиди. Укрепва стените на кръвоносните съдове, подобрява микроциркулацията и спира изтичането през стените на капилярите. Помага при уморени и набръчкани крака.
 • Арганово масло: Това е истинска съкровищница на хранителни вещества за кожата и се използва за лечение на много кожни проблеми, като акне, екзема, псориазис и дори кожен нокът. Предотвратява стареенето на кожата и успокоява раздразнената кожа.
 • Масло от златна пръчица: Тя съдържа голям брой липофилни флавоноиди и поради това е изключително ефективна при лечението на ревматизъм и артрит и се използва за намаляване на болката и облекчаване на подуването.
Доказаният ефект от формулата на 5 ефективни съставки в борбата с разширени вени не само ще ви облекчи от болезнени крака, но и ще спестите много пари, които иначе бихте похарчили за скъпи и болезнени продължителни вени.
 
Решете за естествена, ефективна и доказана формула, която ще направи кожата ви гладка и облекчава болката и спазмите в краката.
Отърви се от разширени вени и болки в краката! Възползвайте се от действието само за Вас - САМО ДЕН 50% отстъпка!

Защо трябва да страдате от силни болки и да плащате за скъпи прегледи, когато вече можете да се справите с разширени вени на 100% естествен начин.

Възползвайте се от уникалната възможност - ОФЕРТАТА Е ОГРАНИЧЕНА: Само за читателите на тази статия сме подготвили до 50% отстъпка за революционния крем Vein Stopper! Спестете до половината от стойността на този страхотен крем. Вместо 159,94лв вече можете да го вземете само за 79,97 лв.

ВНИМАНИЕ: Дневните поръчки са ограничени, заради високите продажби.