Журналистката с аристократичното име Генка Шикерова е сервирала блюда не в собственото си жилище, а в това на сестра й по време на шоуто "Черешката на тортата", разкриха близки до нея.
От публикация в "Уикенд" става ясно, че Генка и останалите членове на фамилията й живеят в 3 апартамента, разположени един под друг, в лъскава семейна кооперация.

Вероятно, за да не видят луксозните мебели и скъпите артикули в собственото й просторно жилище, Генка е държала снимките от кулинарното предаване да бъдат заснети в другото, което е на нейната сестра.

Интересното в случая е, че "топразследващата журналистка" показва по-силни умения около тиганите с пържоли и пържени картофи, отколкото в занаята. Генка с лекота може да забърка някоя манджа, а след това да й сложи всякакви видове мерудии.

В същото време тя и колегите й се възмущаваха изключително много от терасата на доскорошния председател на КПКОНПИ Пламен Георгиев, която на фона на нейния лукс е като кълка от кокошка.

Неотдавна Генка бе освободена от Нова телевизия, където получаваше огромна месечна заплата в замяна на изключително скромна продукция. Което на практика показва, че е много по-добре Генка да си стои по-близо до чиниите, отколкото до студиото.