Искат да ме изкарат пияница и луда, ама аз не съм. Мразят ме в селото, защото казвам истината. Да, има шуробаджанащина е нашето село. Зам. директорът К. Ташев назначава роднини, мъжа на сестра му работи в училището. Защо директорката закри занималнята за 6-ти клас, а има 19 заявления за деца, които искат да ходят, къде ще ходят децата ни сега?! Затова влязох в училището, нервира ме, че всички са навързани като черва, а обикновените хора страдат. Това не е село, а е джунгла, управлявана от кмета, който си развява коня, както иска. Така започна изповедта си скандалната Калинка Деведжиева от петричкото село Кавракирово, която бе арестувана заради цинични обиди към директора на училището и учителите, пише struma.com.

Kaкто БЛИЦ съобщи, Калинка поиска сметка от училищното ръководство за отношението им към детето и, обиждайки ги с думи като к**ви, п*****си, боклуци и други подобни. Незабавно полицията задържа Калинка, а съдът я осъди на 5 денонощия арест. Днес журналисти направиха опит да говорят с директора на училището по обвиненията на Калинка, но охраната не ги допусна.

След като в селото се разчу, че медии говорят с Калинка, кметът Ал. Треновски направи опит да спре публикуването на думите на Калинка. Да не би пък да казва истината? 


Калинка изля душата си и даде дума, че повече няма да прави така. Ще пуска жалби до министерството. Тя няма да празнува деня на влюбените, защото "няма човек до себе си", ще празнува Трифон Зарезан, независимо, че вече не пие.

Основният враг на Калинка е местният кмет. От години за нея той е основният дразнител. Луда ли е Калинка, пияна ли е Калинка?! Каквато и да е, ще стане ясно дали наистина има шуробаджанащина в селското училище, защо е закрита занималнята, това ще трябва да отговорят от регионалния инспекторат. Калинка Деведжиева е редовен гласоподавател, жител на селото, беше и член на избирателна комисия на последните избори.

Вижте във видеата целия разказ на Калинка за несправедливостите, които я влудяват: