Супер луксозен часовник цъка на ръката на Славчо Атанасов, видя “Под тепето”. След кратка справка с майстори часовникари и търговци, оказа се, че лъскавият аксесоар е марка “Картие”, модел Extra large от линията Сатнос 100. Тиктакащото бижу струва 8 800 долара, според каталозите на “Картие”.
В чужди сайтове за намаления може да се намери и за 7 226 гущера. Часовникът е механичен, със сребърни детайли, украсен с тъмен опал и с каишка от алигаторска кожа. Естествено- водоустойчив е и издържа на 100 метра дълбочина.
Близки до Атанасов не крият, че “Картие”-то е скорошна придобивка на кмета. То бе фиксирано от обектива на “Под тепето” преди около две седмици, по време на първа копка на новия терминал на летище “Пловдив”. Градоначалникът дори не се постара да скрие от любопитните погледи часовника, сякаш е съвсем нормално подобна играчка да тиктака на лявата му китка. Хора от кметството не знаят как първият човек в града се е сдобил с “Картие”, но не крият, че най-вероятно е подарък за рождения му ден, който мина преди близо месец. /БЛИЦ