Късметлията от Смолян, който удари джакпота от тотото в четвъртък вечерта, спечели 8 465 504 лв. с комбинация от числата 7, 9, 23, 39, 40, 48. Служителката в тото пункта, продала печелившия фиш на късметлията, разказа пред bTV, че още снощи е разбрала, че джакпотът е паднал в Смолян, но едва тази сутрин научила, че печелившият фиш е именно от пункта, в който работи.

„Ето, че стават чудеса, особено на големи празници. Радвам се за клиентите. Пунктът ни е доста печеливш напоследък. Преди две седмици имаше джакпот. Падали са се няколко пъти петици. Доста пъти хора печелят сравнително големи суми от билетчетата от порядъка на 1000 лв. Най-високата сума от билет, която е падала при мен, е 5000 лв. За нашия град това е хубава сума“, разказа Стела Бичокова.

По думите ѝ хората играят много тото.

„Понякога си мисля, че съм продавач на надежда. И ето, че надеждите се осъществяват“, казва Стела.

Разказва още, че няма информация кога фишът е пуснат, но и да има такава, няма право да я споделя.

„Нека, който е спечелил, сам да прецени дали да се похвали, или не“, допълни Стела Бичокова.

Тя работи от седем години в тази сфера. Казва, че обича работата си и пожела на всеки такъв късмет.

Миналата година, отново през април, бяха спечелени над 10 млн. лева. Късметлията тази година е участвал с две колонки. Залогът е бил от 2,60 лв. в този тираж и 3 лв. на специалния тираж в неделя или общо с фиш за 5,60 лв.

Джакпотът е спечелен за втори път преди Великден. През 2020 г. късметлия спечели джакпот в играта "Тото 2 - 6/49". Сумата тогава беше близо 5,5 млн. лв. Щастливият фиш за 4 лв. бе пуснат в Исперих.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук