"Преди да споделя поста на Irini, ще пусна малка обява: познавам хора, които дават уроци по български език - лексика, граматика, синтаксис и всичко, свързано с него (българския), пише във ФБ съругата на президента Десислава Радева и продължава.

Познавам и психиатър (г-жо Гълъбова, Вас визирам), който работи с различни разстройства на личността - от халюцинации за евразийски попълзновения до "аз съм избрания". Ако някой има нужда - на лични. Защото, преди всичко, сме човеци и трябва да си помагаме.

Снимката е за разкош, а и за да съм в крак с "промененото" време. И сега... обещания пост:

"Аз пак се обърках, приятели.

Нали преди година ПП-ДБ викаха "Мутри вън", когато се бореха с Борисов и подкрепяха Радев?

Защо днес пак викат "Мутри вън", когато се борят с Радев и се опитват да се коалират с Борисов?

Кои, за Бога, са мутрите? Или да не търся логика и здрав разум." 

Това написа в официалния си Фейсбук профил съпругата на президента Десислава Радева. В повод за поредното послание на първата дама на България се превърна организирания срещу държавния глава протест от  "Продължаваме промяната" и "Демократична България" снощи. 

В публикацията на Радева могат да бъдат видени както пост от известната инфлуенсърка Ирини Зикидис, така и споменаване на шефката на Психиатричната болница д-р Цветеслава Гълъбова, както и снимка на Кирил Петков от протеста, като на заден план се вижда и Асен Василев. 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук