И премиерът Сергей Станишев е сред клиентите на фирмата "Богдан мебел", обзавела най-големите хотели в Слънчев бряг, боровец, много столични заведения, домовете на Нери Терзиева, Ники Кънчев, Цеци Красимирова, Ивайла Бакалова, разкрива "24 часа" в обзор за бизнеса и сложната съдба на залятата с киселина Петя Стаевска.
Красивата бизнес дама Петя Стаевска е в болничната стая в "Пирогов" с остригана нула номер глава. Лицето и гърдите й са превързани в специално фолио, което да помага на раните под изгорялата й кожа да заздравяват. Това ще промени предколедната подготовка в просторния й дом в полите на Витоша. Децата й знаят, че мама я няма и скоро няма да се прибере у дома.
Петя не иска да се погледне в огледалото. 33-годишната жена не иска да повярва, че преди 20 дни животът й се е преобърнал на 180 градуса.
Двама полицаи денонощно пазят вратата й и записват всеки посетител от деня, в който съдът постанови арест за бизнесмена Димитър Пачеджиев, който е обвинен, че е поръчал Петя да бъде обезобразена с киселина. /БЛИЦ