Националното турне на Отровените, с което мислиха, че ще впечатлят някого, започна и завърши с пълно фиаско. Надеждите, че из страната ще ги посрещат, като Ролинг Стоунс се оказаха толкова кухи, колкото и главите им.


Това написа на страницата си във Фейскбук ММА шампионът Станислав Недков-Стъки.

Повод за коментара му бе крахът на метежниците от Отровното трио, от които се отрекоха дори най-отявлените им поддръжници.

Вижте какво написа още Стъки:

"След, като отвратиха протестиращите в София, Хаджигейов и Бибиян решиха да се пробват в провинцията с мисълта, че поне там някой ще им се върже на глупостите.

Общо 61 човека в 3 Областни центрове - Варна, Шумен и Габрово, това е смехотворната им равносметка! Вероятно голяма част от тия хора са отишли просто от любопитство.

Още три града бяха включени в обиколката - Плевен, Добрич и Провадия, където провалът е бил още по-голям. Потвърждение на което е и липсата на официални снимки от събитията.

Дори се говори, че Бибиян е изгонен позорно от единия от тях. Едва ли все още има човек, който да вярва, че Отровените могат да бъдат промяната от която се нуждае страната ни"
, написа той.