23-годишната жена, която пострада тежко днес вечерта при катастрофа, е починала. Това съобщиха от "Пирогов", където тя е била откарана веднага след инцидента.

"Независимо от усилията на всички лекари, тя е била в много тежко състояние и е починала", допълниха от здравното заведение. 

Извънредно и първо в БЛИЦ! Брутално верижно меле на столично кръстовище, жена бере душа, хвърчат линейки! (СНИМКИ)

Както БЛИЦ първи писа, трагедията се разиграва тази вечер след 20 часа в столичния квартал "Красна поляна" до кръстовището на "Мушанов" и "Възкресение". 

Според очевидци, малко преди това жената, шофираща БМВ, е била забелязана в бясна гонка с друга кола. По неизвестни, все още причини, тя губи управление, колата отскача от пътното платно, озовава се на трамвайните релси и от удара като камшик се усуква около стълб. 

Само в БЛИЦ! Жената от катастрофата в "Красна поляна" е с отрязани крака! Първа версия за жестокото меле

Ударът е бил толкова жесток, че кратката на младата шофьорка са прерязани и буквално ампутирани. 

По времето на катастрофата наблизо е минавала линейка, отиваща на адрес в "Овча купал". Лекарите в нея реагират светкавично и се притичват на помощ.

"Сигнал за инцидента е подаден в 20. 38 часа. По чиста случайност към момента на катастрофата оттам е минавала линейка, отиваща по сигнал за ухапан от куче мъж в "Овча купел". Медиците са реагирали веднага и са се притекли на помощ. Подали са сигнал да бъде изпратен втори екип и са поискали по-голяма, реанимационна линейка. Жената е била със самоампутирани два крака, на място е направен пълен обем реанимация, интубирана е, заради кръвозагубата е изпаднала в хеморагичен шок. Жената е откарана е в противошокова зала на "Пирогов"", съобщи по-рано пред БЛИЦ говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!