В неделя вечер ще се проведе поредният ден на протести срещу правителството и главния прокурор.

Както всеки път и сега се очакват редица манипулации, гражданско неподчинение и нарушаване на закона.

Вече има и директна заплаха за това, че е много вероятно на днешното шествие напрежението да ескалира и да се стигне до кървави сблъсъци. Това става ясно от прессъобщение до медиите на групата "Системата ни убива", които заплашват с крайни действия, ако полицията си свърши работата и разбута бардаците на протестърите.

Ексклузивно ВИДЕО от МВР показа как протестъри съсипват София

Вижте позицията и заканата:

От вчера, събота 08.08. 2020 г. майките на деца с увреждания отНГИ’’ СИСТЕМАТА НИ УБИВА’’, заедно с останалите участници в протеста ,заеха отново своето място на кръстовището на СУ;;Св.Климент Охридски’’, който вече има ново име и се нарича от протестиращите площад "Майка България".

Тази вечер в 20.30 часа на площад "Майка България" госпожа Диана Кишкилова ще обяви намерението си за крайни действия, които ще предприеме, ако полицията отново направи опит за вдигнена палатковите лагери.              

Намираме се тук ,защото полицията ни принуди да застанем на това кръстовище, но твърдо смятаме да останем заедно с децата си до постигане крайната цел- ОСТАВКА!


Даниела Тренчева попиля блокадите на "Орлов мост" с гневен коментар

Както БЛИЦ писа на протеста в събота цяла вечер шепата хора нагнетяваше напрежението с викове, че полицията идвала. Аверите на "Отровното трио" нямаха търпение поредното им платено мероприятие да се окървави.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ ЗА ПРОТЕСТА!