Девойката с черното ауди, която брутално препречи пътя на майка с количка в столицата и се прочу във фейсбук, на свой ред излезе с публикация за грозния инцидент. Името ѝ е Адриана Ангелова.
 
Както БЛИЦ съобщи, от поведението ѝ във фейсбук се оплака Стефка Иванова, според която Ангелова паркирала безобразно в квартал „Редута“, а след това я заплашила с мутри.
 
Ето разказа на младата шофьорка:
 
„Вчера бях нападната с оръжие - “ключове” от майка с количка в столичния квартал Редута. Паркирайки колата си на частен паркинг пред офис за отоплителни инсталации, жената скочи срещу мен със заплахи, размахвайки ключове. Направих и път да мине, но тя продължи да ме заплашва. Видимо е лабилна и явно в следродилна депресия. Позволила си е да сподели лични мои данни и снимки на номера на автомобила ми с ругатни и обиди по мой адрес във голям обсег от социалните мрежи. Направила ми е регистрации в сайтове за запознанства с моя email телефон и снимка, което минава всички граници. Настройва омраза и се вживява като жертва. Жалко, че в България има такива майки. Тя беше буквално освирепяла като върколак. Споделете, за са достигне до повече хора. Благодаря!“.
 

 

Самата Иванова, обаче, показа чат между двете, в който Ангелова настоява да изтрие публикацията си. Освен това въпросното Ауди е било засечено да паркира неправилно и в столичния квартал „Дружба“ от наблюдателни хора в групата „Гражданите“.
 

 

 


Ангелова от своя страна в няколко различни групи се обяснява за случилото се.