На 16 ноември пред жителите на град Плевен ще се отвори нова възможност – вторият магазин ЗОРА ще бъде факт.

Иновативният дизайн, характерен за обектите на ЗОРА, е разгърнат на 1500 кв. метра, които са достатъчни посетителите да открият всичко необходимо – целия спектър от уреди за дома и семейството, предлагани от световни производители.

А за да бъде удоволствието им пълно, очакват ги специални ценови предложения и отстъпки, валидни от 16 до 19 ноември. Повече информация любителите на техниката могат да намерят в брошурата, специално посветена на откриването.

А първите 50 посетители ще получат подарък ваучер. 

ЗОРА е компания, която за 28 години на пазара не е спирала да се развива и винаги е предлагала на своите клиенти не просто техника, а пълноценни изживявания. С отварянето на втория си магазин в динамичен град като Плевен, ЗОРА затвърждава този имидж.

А това осигурява не само достъп на хората до света на технологиите, но и означава инвестиция в самите хора. Във втория магазин ЗОРА новото си работно място ще открият 20 души, чиято квалификация ще бъде постоянно повишавана с цел осигуряване на професионалното им развитие и качеството на обслужване.

Заповядайте да открием новата ЗОРА в Плевен, бул. Европа 6, на 16 ноември в 10 часа.