Авторката на едно от най-скандалните изменения в съвременното българско законодателство, известна като поправката “Ванко 1”, някогашната адвокатка на “Мултигруп” и провалила се като партиен вожд Татяна Дончева сменя професията.
В това се увериха журналисти, които наблюдаваха днешната демонстрация пред Народното събрание, организирана от оръжейния търговец Емилиян Гебрев и протеже на банкера-беглец Цветан Василев. Татяна Дончева цъфна пред организираните от Гебрев работници, които бяха заставени да дойдат в София със специално наети за целта автобуси, за да демонстрират в полза на интересите на дуото Василев-Гебрев. Известен факт е, че последните три години, именно фирмите на Гебрев, който той е кредитирал от пирамидата КТБ, са едни от източниците на доходи на Василев, с които той плаща на наемници, които да го защитават, но не пред съдебната система, а да организират протести, опити за метежи и мултиплицират фалшиви новини в поръчкови сайтове и банкрутиралите кабеларки бТВ и BiT.
 

Татяна Дончева като адвокат на "Мултигруп"


След като три години отрича да е адвокат на Цветан Василев, днес Татяна Дончева цъфна на “работническия” митинг, за да защитава трудовите права на служителите на Гебрев. Разбира се, Дончева не пожела да разкрие истината за отнетите лицензии за работа на оръжейните дружества на дуото Гебрев-Василев, а именно, че има риск за живота и здравето на служителите, тъй като произведените боеприпаси се съхраняват в нарушение на правилата за безопасност. Вместо това, Дончева държа политическа реч, които принудени, под заплахата, че ще бъдат уволнени работници, трябваше да изслушат.
 

Татяна Дончева в джипа на Гриша Ганчев

Дончева може по документи да не е адвокат на банкера-беглец, но със сигурност е сред най-доверените му политически проксита, които последните три години всячески се опитват да манипулират обществото за пагубната роля на Цветан Василев във фалита на КТБ. А ако Дончева не е адвокат на Василев, то тя е на друг ортак на фараона – човечето от село Микре Гриша Ганчев. “Дългият” и “Джуджето”, както са известни в софийския ъндърграунд, успяха с поредица от схеми и не без помощта на корумпирани съдии, да прилапат активите на “Петрол”, с което щетата от грабежа на КТБ бе мултиплицирана.
 

Дуо подсъдими - банкерът беглец Цветан Василев с авера си Гриша Ганчев

Дончева, която се вози в джип, получен от Ганчев, днес показа, че след като се е провалила като адвокат, а и като политик, където се помни с неуспешния й опит да прокара изменение в Наказателния кодекс, с която да оневини престъпната дейност на някогашния пловдивски рапър и сутеньор Ванко 1, вече е решила да вземе бизнеса на “вечния” протестиращ – Йоло Денев, който вече 28 години не е пропускал участие във всевъзможни протести, митинги, демонстрации, маршове, манифестации, палаткови лагери, флаш-мобове, окупации, граждански неподчинения, пърформанси и всякакви други улични оргии.
 

Йоло Денев е притеснен, че Татяна Дончева ще му вземе занаята
 
Следващите стъпки на повелителката на “тишината в спалнята”, по думите на “класика” Румен Петков-Запалката, най-вероятно ще са свързани с кръчмарски ангажименти. След като на миналогодишните президентски избори се видя, че гражданите са отчаяни от цигулката на Дончева, то госпожицата може да се пробва в поп-фолк жанра и да конкурира Сашка Васева, било то във “ВИП Брадър” или в някоя “квартална кръчма”, шегуваха се забързани към работните си места столичани, които изразяваха недоумение от арогантността на Цветан Василев и марионетките му, които са притиснали работещите за тях граждани, да имитират протест пред Народното събрание.
 

Рапърът и сутеньор Ванко 1, когото Татяна Дончева се опита да измъкне от затвора

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ В БЛИЦ!