Попълнете търсена ключова дума или фраза

Тази картина показва за какво се караме с половинката си

https://blitz.bg/obshtestvo/tazi-kartina-pokazva-za-kakvo-se-karame-s-polovinkata-si_news633335.html Blitz.bg

Погледнете тази илюстрация и първото, което видите, ще ви даде отговора на този въпрос

София, България 16 Окт. 2018, 09:27 1556 прочита 0 коментара
Няма двойка, при която да няма конфликти и спорове, но най-честите поводи за това обикновено са различни – някои спорят най-вече за пари, други – от ревност, а трети – за дреболии. За какво спорите най-често вие?

Погледнете тази илюстрация и първото, което видите, ще ви даде отговора на този въпрос:

Гнездото

Ако първото нещо, което сте видели, е гнездото в дървото, най-често спорите за пари. Вие сте по-внимателни и отговорни с финансите си, защото искате да се чувствате сигурни. Да живеете на ръба не ви е по вкуса. Много е вероятно преди да са се възползвали от вас финансово и сега да сте много по-предпазливи с хората, но не си мислете, че всеки ще ви предаде.

Птиците

Ако първо сте забелязали птиците, най-вероятно поводът за вашите скандали е ревността. Ако не смятате себе си за ревнив човек, то сигурно пробуждате ревност у партньора ви, защото сте по-освободена и сърдечна с приятелите ви и околните. При ревността е важно да разгледате проблема в дълбочина и да разсъждавате над първопричината – най-вероятно ревнуващият се чувства несигурен в себе си и затова иска да контролира партньора си.

Уникален тест: Формата на пъпа ви разкрива колко години ще живеете!

Женското лице

Ако първото нещо, което сте видели, е женско лице, то най-вероятно спорите за чувствата на другия към вас. Вие знаете, че ви обичат и ценят, но понякога самочувствието ви просто се срива и започвате да спорите за глупости с най-близките ви хора – съмнявате се в тяхната искреност или ви се струва, че нещо ви гледат накриво, което пък допълнително ви разваля настроението.

Странен тест разкрива най-големия ви страх! Смеете ли да проверите какъв е?

И най-малките дреболии могат да ви натъжат и се чувствате като жертва. Опитайте се да възпирате такива настроения, все пак половинката ви сама е избрала да бъде с вас и няма причина да подценявате чувствата ѝ – така само ще си докарате главоболие.

Източник: Дунав мост

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам