Мъж е превърнал апартамента си в столичния квартал "Гео Милев" в истински склад за непотребни вещи. От снимки, публикувани в социалните мрежи, се вижда, че жилището е претъпкано до таваните.

По същия начин е и самата тераса, наблъскана с харти, железа и непотребни вещи. Това, вероятно, се дължи на психично заболяване, предполагат потребители в мрежата. При различни обсесии някои хора просто започват да трупат вещи, дори и най-непотребните, изпитвайки безспокойство да ги изхвърлят.

От коментарите под публикацията става ясно, че това е бивш служител на БНТ. Не е ясно дали има близки и ако да, защо те са го оставили да стигне до това състояние. 

Други потребители разказват, че и те са се сблъскали с подобни случаи:

"Имаше такъв апартамент в центъра на София, собственост на болен човек. Събираше вещи от боклука и ги складираше така. Продадоха апартамента чрез ЧСИ за задължения към Топлофикация."

"Това е болестно състояние и никак не е смешно, познавам един, който е запален по моторите и частите за тях. Има над 3000 мотора изглежда като клошар и спи в гараж... а човекът има стотици хиляди левове в мотори, но е болест."