За страшен ужас съобщава майка от Пловдив. Инцидентът се е разиграл в центъра на града, но към момента, до колкото е известно, институции не са се намесили. 

По думите на майката, психично болна жена се разхожда пред ресторант на верига за бързо хранене до ВСИ и демонстрира опасно за околните поведение. Майката каза още, че жената крещи обиди по адрес на майките с колички, опитва се да ги блъска и да им краде бебетата. 

Ето какво разказа в мрежата пловдивската майка. 

Пиша този пост за да се пазят майките с малки дечица, с бебета, с колички!!! Правихме си обичайната следобеда разходка с бебето ми, което е почти на 5 месеца.

Всеки ден пресичам на този светофар по няколко пъти, това е светофара на макдоналдс до ВСИ.

Тази жена от снимките крещеше по улицата на преминаващите коли "ти си боклук, ти си тъпанар, ти си простак", след това се приближи към светофара и тръгна към мен и започна да ми крещи "ти си циганка, сега ще ти взема детето, ей курво, дай ми детето" и започна да ми дърпа количката, да дърпа мен.

Толкова много се изплаших, отскубнах се от нея и пресякох улицата. Естествено се обадих на 112 да подам сигнал и чаках там 1 час, естествено полиция не дойде! Майки, внимавайте, ако я видите заобикаляйте я!!!

 


 

"Жената е с психични отклонения, в повечето случаи крещи или говори сама на себе си и седи зад спирката, по принцип не е агресивна, поне по моите наблюдения, а аз също минавам доста често от там с количката", пише потребителка.

"Айде айде жената е виновна че тая лудата е по улиците и държавата не си гледа работата, ами ако беше дръпнала детето или нещо му бе направила пак ли щяхте да я защитавате. Много ясно, че че ще се уплаши и ще звънне на полицията. Говорим за ДЕТЕ !!!", пише друга.