Трескава е подготовката за опелото на единия от братята Галеви Ангел Христов, което ще започне в 13. 30 часа днес. Два дни районът около черквата в центъра на Дупница се почиства, преди минути един след друг пристигат хора, които оставят венци на входа на черквата, съобщава Struma.com.

Видно е, че братята, напук на бандитската им слава, явно са обичани от дупничани, част от които говорят със сълзи на очи за кончината на Ангел Христов -Геле. Не е натрапчиво до този момент присъствието на полицията, спокойно е.

Внушителни са обаче десетките венци, свидетелстващи за отношението към Христов, който явно ще бъде изпратен от дупничани като почетен гражданин.

Припомняме, че Ангел Хrистов издъхна в дома си в Ресилово внезапно, според информация на близките му. Смъртта му е резултат от тромбоза и разстройство на коронарното кръвообръщение.

Дни наред в цялата държава темата бе най-коментирана. Христов е издирван с червена бюлетина от Интерпол, смъртта му бе шокова, защото всички смятаха, че той е извън страната, а се оказа че е починал в имението си в Ресилово. Възникнаха много въпроси, които до този момент нямат отговори. Очаква се многолюдното ществие с тленните му останки да мине през града, погребението е насрочено за 15 часа. 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук