Два жестока инцидента с три момичета и убит моторист потресоха Стара Загора в последните дни. В петък 18-годишен джигит предизвика кървава катастрофа, след която невръстно момиче остана без крак, друго е със счупени прешлени на врата, а трето бе пратено в безсъзнание.

Два дни след инцидента отговорните власти в лицето на областния управител Иван Чолаков и директора на полицията Николай Колев се спотайват като плъхове в очакване бурята на общественото недоволство да ги подмине.

Гражданите в Стара Загора са наясно, че Чолаков и Колев са поредните службаши назначени на постовете си след смяната на кабинета "Борисов".
 


Чолаков (на снимката) е назначен с решение №421 на Министерски съвет  от 20 май т.г., а след това е в основата на поставянето на поста на приятеля му Николай Колев, който встъпва в длъжност на 
3 юни 2021 г.


Сигналите, които постъпват до полицията в града под Аязмото за опасното шофиране по улиците са десетки, но Колев ги пренебрегва с лека ръка. Удобно разположен на коженото си кресло в държавния кабинет и не взима отношение по болезнената тема.
 

Николай Колев е назначен за директор на полицията в Стара Загора с личната благословия на президентския съветник Пламен Узунов (на снимката отдолу)


И двамата са влезли в управлението благодарение на ходатайството на президентския съветник Пламен Узунов, който бе за кратко служебен вътрешен министър.

Сега, когато трите невинни момичета са потрошени, а родителите им на ръба на инфаркта. Сега, когато едно момче е в гроба, вместо да се радва на живота е време за отговорност.

Дошло е време служебният премиер Янев и колегата му Рашков да бръкнат в областната управи и полицията и да разкарат Колев и Чолаков, за да има поне капка справедливост в разделеното ни общество!

БЛИЦ ще продължи да следи случая!