Издирват 79-годишен мъж, изчезнал на 30.10.2022 година. Почти година няма следа от Методи, а неговите близки не спират да го търсят. Възрастният мъж е от град Ветрен и е изчезнал без лични документи и пари, пише GlasNews.bg.

В публикация в социалната мрежа Фейсбук се посочва, че издирваното лице страда от деменция.  "Той е с деменция и имаше фикс идея да избяга", споделя неговата дъщеря Мелинда Гордън.

Дъщерята на Методи твърди, че той е обявен за издирване. "Ние го търсихме в съседните села и разлепихме снимки", пише в мрежата Мелинда. Мелинда е потърсила и ясновидци, които заявили, че Методи е жив и е прибран от хора в пловдивските села.

"Не зная кой би прибрал човек с деменция и без документи", признава тя. Дъщерята на изчезналия мъж призова хората, които имат информация, да се свържат с нея.

"Ако някой случайно знае нещо или го е виждал, моля да ми пише на лично съобщение. След една година почти едва ли изглежда като на снимката, но все пак може някой да го разпознае", завършва публикацията си жената.

Също така, ако имате информация за местонахождението на мъжа, подайте сигнал в най-близкото Районно управление на полицията, или на спешния тел. 112.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук