Бившият посланик в Москва Илиан Василев, който е с дебело досие, тъмно агентурно минало и настояща принадлежност към соросоидните кръгове у нас сподели възхищението си от последните публични изяви на доц. Мангъров.

Инфекционистът се похвали в ефира на bTV, че взема 200 лв. за преглед и лекува К-19 с чайчета и супички, а известният като агент Сашо от ДС сподели възхищението си от него в профила си във фейсбук:

"Обществото има полза от дисиденти - различаващи се гласове като Мангъров, не само защото е специалист с дългогодишен опит, но и защото тези другите светят с отразената светлина на СЗО, на разни други последни инстанции. Тези, които му търсят кусури, да приложат аршина си спрямо щабистите и ще потънат в самосъжаление. 

Та, нито болестта знаем, нито лечението, нито реакциите - у нас реакциите се формират въз основа на новини от чужбина. От него научихме нещо много страшно, че по начинът по който е регламентирана борбата с коронавируса, лекарите трябва да бъдат постоянно карантинирани. Това че много хора го мразят, означава само едно, че живее в България, страната където стърчащи хора с друго мнение, не са на почит. Я всички в строя.

Математик: Поредната лъжа на жалкия човечец Мангъров веднага да бъде опровергана от шефа му!

В науката било имало едно мнение!?!? Когато всички мислят еднакво, значи никой не мисли както трябва. За това и мнението на Мангъров, все ще има слушатели. Такива като мен, които не вярват че Кунчев, Кантарджиев и новия здравен министър са безспорни.

Слава богу, още веднъж, че има дисиденти. Цънцарова говори от името на масата, която хем не е убедена че трябва да се носи маска, хем умира да мрази тези, които не ги носят", заяви в коментара си в социалните мрежи Илиян Василев.