Животът понякога може да доведе до неблагоприятни обстоятелства, но ако можем да се научим от това, много често поражението може да се превърне в победа. Тези, които го разбират, използват такива преживявания за духовно развитие и напредък в живота. Такава житейска история дойде при нас, за да я споделим с вас:  
Вяра Минева, гр. София: Здравейте, започнах да вярвам, че няма случайни неща. По една „случайност“ се запознах с действието на диск ПОЛАРИС от съсед, който го беше закупил и е много доволен от резултатите и по-късно и аз го закупих... по принуда.

Една вечер майка ми каза, че ми се е появило петно отстрани на главата. Липсваше коса и имах оголване. Искам да ви кажа, че се сринах психически, а аз не се давам лесно. От дете имам коса дълга под кръста. Споделих у нас за диска, майка ми каза „това са глупости“. Да, ама не! Ако си притиснат в ъгъла, си готов да опитваш всичко. Закупих го и започнах да го поставям по малко на главата си.

Държала съм повече от 1 минута и започнаха на проблемното място -дърпане, мравучкане. Майка ми видя, че съм си го купила и си замълча, но от този момент аз вече не можех да се добера до него. Беше прочела материалите за диск ПОЛАРИС, приложени в комплекта, и започна да го ползва.

Поръчах и за нея. След 3 месеца /в които го ползвах всеки ден/ дойде ред на прегледа при дерматолог. Той ме изслуша и каза, че се случват такива неща в критическа възраст, въпреки че изследванията ми не показвали проблем. Каза, че имам частична алопеция. Погледна ми пътя на косата на увеличително огледало и каза, че ми расте коса.

Учудването ми беше голямо, не можах да повярвам. Направо летях към дома си. Оттогава нямам оголване, но го слагам почти всеки ден на главата си. Последва закупуването на трети диск, за да мога да ги слагам едновременно в чехлите. Поставям диск ПОЛАРИС и всеки божи ден по 5 мин. на котката си, ако го оставя повече, тя става, но лапите държи върху него. И не случайно – всяка година поставям ваксина на котката и тази, след като отидохме при ветеринаря, ме попита какво й давам за козината, защото беше много по-лъскава.

В момента е на 3,5 г. и сме ходили на ветеринар само за ваксина и зъби, докато с кучетата преди това го посещавахме много по-често. Разликата е, че сега котката ми има ПОЛАРИС, а кучетата ми нямаха този късмет. И аз и майка ми си зареждаме водата за пиене, която преди зареждането има лош вкус, а след това става много приятна. Майка ми си поставяше диск ПОЛАРИС под кремовете за лице, но откакто прочете, че слагат избелители вече не ползва крем. Той стои в хладилника повече от 1 година и сега си слага само диска и лицето и е бяло и гладко. Никой не й дава 77 години. Мога да разкажа още…

Имах проблем с палеца-щракащ пръст от компютъра. Болката беше голяма и джипито каза, че е синдром на карпалния канал и можело да се наложи операция, за да се разшири. Слагах ПОЛАРИС може би повече от 3 месеца и един ден познат ме попита „Какво стана с палеца ти?“ и аз отговорих „Кой палец“?

Болката беше изчезнала и бях забравила, че е имало проблем… Много се възмущавам от мненията на някои лекари за диска. Пишат, че е шарлатанство и че тези които го хвалят са поставени лица.Честно казано аз се обиждам. Уважавам официалната медицина, но аз не съм поставено лице. И никой никога не може да ме убеди,че от ПОЛАРИС няма ефект. Аз го изпробвах и изпробвам постоянно върху себе си, роднини и животни. Имам проблем със стомаха - гастрит, рефлукс, хиатална диафрагмална херния, колит на червата.

Пия си хапчетата за стомах, но всеки ден слагам дискове ПОЛАРИС на чакрите на стомаха и на слънчевия сплит, за да ми премине болката. Седя върху ПОЛАРИС докато работя на компютъра - вече нямам проблеми с дебелото черво. На майка ми се прибраха хемороидите, а на моменти се е чудила как да спре кръвта, като се спукат. Още много, много мога да пиша за ползата от диск ПОЛАРИС . Благодаря на екипа, който го разпространява в България! И да знаете ,че няма случайни неща!
В. Минева - София.

Как работи диск ПОЛАРИС ? На базата на откритията за високочестотни осцилатори и поляризационната антена в трудовете на Джордж Лаковски и Никола Тесла сръбският лекар д-р Дино Томич създава поляризационния диск, известен днес с названието ПОЛАРИС . Дискът функционира като антена, събира жизнената енергия и снабдява органите с нея, като им позволява да функционират нормално. Един от основните механизми на ПОЛАРИС е да подобри циркулацията на кръвта в тялото.

По този начин всички хранителни вещества и кислород към клетките ще бъдат доставени, а токсични вещества отнети. Това води до бързо изчезване на болката като един от най-честите симптоми на заболяването, подмладява и оздравява целия организъм.

За какво помага диск ПОЛАРИС ? Доказано ефективен при гинекологични и урологични проблеми, отклонения от нормалното кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, ниско либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, безсъние, затлъстяване и лошо настроение и мн. др. Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури... На практика няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява положително.
.