Попълнете търсена ключова дума или фраза

Лекарите съветват как да избегнем риска от катаракта (перде на окото)

https://blitz.bg/obshtestvo/zdraveopazvane/lekarite-svetvat-kak-da-izbegnem-riska-ot-katarakta-perde-na-okoto_news710202.html Blitz.bg

Мощ, достатъчна, за да забави дори катарактата

София, България 20 Ноем. 2019, 17:00 7011 прочита 0 коментара
За да ни служи вярно и да не ни изостави насред път, автомобилът се нуждае от гориво. Защо тогава забравяме да „зареждаме“ с всичко необходимо и нашите очи, а очакваме от тях да ни показват пътя безотказно цял живот?! Хем знаем, че колкото повече годините напредват, толкова по-голяма нужда от подкрепа имат те.

Пълно презареждане на очите

Мотивирани от целта за пълно презареждане на очите, френски учени разработили мощно „гориво“ за добро зрение. Съобразена с всички нужди на тези така важни органи, иновативната формула, която у нас носи търговското наименование ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, има тройно действие. Доставяйки най-ценните подхранващи вещества за нормалната функция на очите, той подобрява работата на макулата и ретината, ограничава увреждането на очите от възрастта и ги предпазва от вредните външни влияния.

Мощ без аналог

Облягайки се на категоричните медицински доказателства, че единствено течностите се усвояват пълноценно от тялото, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е в специална маслена форма, която запазва биологичната активност на вложените полезни вещества и гарантира пълноценната им абсорбция. Благодарение на това неговата ефективност многократно надхвърля възможностите на сухи формули, каквито са таблетките или капсулите с прахово съдържание например. Произведен по патентованата технология LICAPSTM, където течните екстракти са вакуумно запечатани в твърди желатинови капсули, така че да нямат никакъв досег с атмосферата и да запазят на максимум своите качества, ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС няма аналог у нас.

Специалистът по очно здраве

ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС е специализирана формула за очно здраве, чийто експертно формулиран състав осигурява ефективна грижа за добро зрение. Доказано е, че с комплексното действие на вложените в него съставки ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС понижава риска от прогресия на възрастово свързаната макулна дегенерация с цели 25%, което е предпоставка за забавяне загубата на зрението. В допълнение, полезният комплекс в ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС забавя развитието на катарактата и подобрява функционалното състояние на ретината.

Вече опиталите го са категорични, че ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС помага дори при леки смущения в зрението – замъгляване, умора и напрежение в очите, синдром на сухото око, дискомфорт вследствие на прекомерно стоене пред компютър и пр. Наблюденията им сочат, че само с 1 капсула на ден за 3 месеца с негова помощ зрението отново става остро и ясно независимо от възрастта. Дори се подобрява виждането при недостатъчна светлина и през нощта.

„ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС“ помага срещу катаракта (перде)

„Препоръчвам ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС, тъй като той съдържа комплекс от най-добрите съставки и екстракти в грижата за очите в концентрирани количества.
Проучванията сочат, че те намаляват риска от катаракта (перде на окото) и укрепват кръвоносните съдове на очите. Приемайте ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС по 1 капсула дневно поне 3 месеца. На лицата в риск от развитие на очни заболявания, както и на страдащите от такива, препоръчвам да провеждат ежегодно поне по един тримесечен терапевтичен курс с прием на ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС.
Д-р Василка Атанасова, офталмолог, Пловдив
 
Спасих се от операция на очите

„Откриха ми катаракта на едното око, а след време и на другото. По лични съображения не се оперирах. Във вестника прочетох за ЛУТЕИН КОМПЛЕКС ПЛЮС и си го купих. Пих го 6 месеца. Мъглата пред окото ми започна да оредява, а според лекарката ми операцията „може да поизчака“.
Митра Кожухарова, 72 год.

ВЗЕМЕТЕ ПОДАРЪК КЪМ ВСЯКА
ОПАКОВКА ЛУТЕИН КОМПЛЕКС —
КУТИЙКА ЗА ХАПЧЕТА.
Повече информация за Лутеин Комплекс Плюс можете да намерите тук>>> 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам