Ефективна методика спасява хиляди нашенци от излишните килограми. Останали доволни от получените резултати, те я посочиха като най-работещия начин за постигане на мечтаната осанка.
Новата стара мода в отслабването

Уморени от изтощени диети и безрезултатно проливане на пот, хиляди мъже и жени избраха сигурната помощ на френските природни продукти за топене на мазнини Vitaslim. Отдавна прославили се като експерти в областта на отслабването, известният квартет помагачи в борбата с килограмите пак е най-модерното средство за вталяване. Първото място им отредиха многобройните доволни хора, които са ги ползвали.

Потвърдено и от лекарската практика

Зад ефективността на продуктите Vitaslim застанаха дори и представителите на най-консервативната гилдия – лекарите. Доверяващи се само на медицински доказателства, специалистите вече твърдо залагат на тях. Утвърдили се със своята ефективност, те са част от програмите на видни диетолози, а от известно време са неизменна част и от терапевтичните схеми на общопрактикуващите лекари, които в практиката си ежедневно се сблъскват със здравни случаи, изискващи навременна редукция на теглото. Отчели положителните резултати върху своите пациенти, някои от специалистите вече ги прилагат и върху себе си.

Атакува проблема от различни ъгли

В съответствие с индивидуалните характеристики на всекиго и с многокомплексния характер на проблема с теглото в серията продукти за тънка талия Vitaslim са включени четири специализирани формули. Отървавайки ни от глада и стържещия стомах, Vitaslim LIGHT се е превърнал във всеобщ любимец за лесно и приятно понижаване на теглото. Финото изчистване на подкожните мазнини – особено от талията, бедрата и ханша – са спечелили на Vitaslim LINE славата на прецизен скулптор. А за онези, които задържат вода и „отглеждат“ мек пояс около талията и по крайниците си, Vitaslim DREN е сигурно средство за отърваване от „екстрите“. Ако пък сте по-спортна натура и гоните перфектните извивки, Vitaslim FITNESS е този, който ще „изтрие“ и най-дребните несъвършенства, които ви дразнят.

Четирите продукта са произведени по иновативна технология, осигуряваща пълноценно усвояване на активните съставки, което е гаранция за по-бърз ефект. Продуктите могат и да бъдат комбинирани помежду си с цел атакуване на проблема от различни ъгли и постигане на максимален и устойчив във времето резултат – без йо-йо ефект.

НА КАКВО СЕ ДЪЛЖАТ НЕОБИКНОВЕНИТЕ ЕФЕКТИ НА ПРОДУКТИТЕ VITASLIM?

 

Тайната се крие в уникална технология за производство на нутрикозметични продукти за сваляне на килограми, които имат изключително бърз ефект и щадят организма. Технологията се казва LICAPS™ и се използва във Франция. Всичко се крие в специалния начин за запечатване на свежи, течни екстракти в твърди желатинови капсули без термична и химична обработка. Това гарантира, че съставките са с максимално запазени биологични качества, 100% свежи, чисти, безопасни и без ГМО.

Течните съставки доказано се усвояват в пъти по-лесно от организма и дават много по-бързи резултати. Особено важно е, че продуктите не дразнят стомашно-чревния тракт, за разлика от тези във вид на таблетки например. Така с продуктите Vitaslim човек постига ефекта, който иска, и то без мъчения. Благодарение на технологията се гарантира най-важното – бързо действие, висока ефективност и безкомпромисно качество. Продуктите не могат да бъдат копирани, което е гаранция за оригиналност.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ПРЕДИМСТВА НА СПЕЦИАЛНАТА ТЕХНОЛОГИЯ

Продуктите Vitaslim са предпочитани от специалистите и поради друга причина – те имат редица здравни предимства пред останалите методи за коригиране на теглото, към които хората прибягват самоинициативно.

Продуктите за отслабване на Vitaslim в сравнение с най-разпространените подходи
 
Серия
„Отслабване“
на Vitaslim
Популярни
диети

 
Инвазивни и
механични методи
за отслабване

 
► Природен
произход
► Въздействие
върху
естествените
процеси в тялото
► Подходящи за
лица с редица
здравни проблеми
► Лесни за
приложение 
► Без странични
въздействия
► По-бърз ефект
► Трайно задържане
на постигнатите
резултати
► Тримесечен курс
на прием
► Строги ограничения
► Постоянен глад
► Лишаване на
организма от полезни
хранителни вещества
► Забавяне на метаболизма
► Отпадналост
► Липса на енергия
► Понижаване на имунитета
► Сложни за спазване
► Временен резултат
► Йо-йо ефект


 
► Болезнено
► Висока цена
► Временен ефект
► Ограничено
въздействие
► Напълно противопоказно
при лица, които имат:
• Висока температура;
• Нарушено кръвосъсирване;
• Сърдечно-съдови проблеми;
• Чернодробни проблеми;
• Бъбречни проблеми;
• Диабет;
• Ендокринно заболяване;
• Кожни дефекти; Можете да откриете Vitaslim LIGHT, Vitaslim LINE, Vitaslim DREN и Vitaslim FITNESS в най-близката аптека до вас.

Вижте актуалните онлайн промоции ТУК >>>