Нагли цигани вършеят из Сливен и мамят хора, които ги наемат да им оправят покрива. За това разказва във Фейсбук една от ужилените. 

Тя публикува в социалната мрежа и снимка на циганите, за да предупреди хората и разкрива, че вече е подала сигнал в полицията. 

"Здравейте, пиша този пост, за да предпазя други хора от тези апаши и псевдомайстори. Подвизават се в Сливен и се правят, че от всичко разбират. Бяха доведени уж от познат в дома на майка ми и извършиха толкова поразии, включително и застрашаващи човешки живот монтажи на уреди срещу колосална сума, която са взели от нея предварително и са обяснявали, че работят на пазарлък с труд и материали, а къщата й просто ще грее след ремонта.

В момента цялата къща е надупчена и тече, от дома ни има и изчезнали ценни вещи и пари. Внимавайте с тези лица! Това са двамата им вождове - Митко Тодоров и Боби Станков, а табелите за ремонт на покриви са из цяла Сливенска област.

Предадени са на полицията и прокуратурата и се надявам да се намерят и други измамени от тях, които да подадат сигнал. Със страховете ни мачкат подобни маргинали, карат мерцедеси и живеят с парите, отмъкнати от отрудените ни родители."