Всеки момент очаквам да ме арестуват. Сигурен съм, че ми кроят капан, защото отказах да дам 100 000 евро на Димитър Вучев-Демби при опит да ме изнудват. Това обявява пред столичен всекидневник Златомир Иванов – Златко Баретата.
Той подозира, че най-късно в понеделник къщата му в Драгалевци ще бъде обискирана. Много било вероятно някой да подхвърли нещо в нея, за да го задържат. Според Златко Баретата Демби е пуснал компроматен материал срещу него в Софийската градска прокуратура. „Научих, че Вучев, който е отявлен наркоман, се е срещнал с адвокат Мариана Тодорова. Казал й, че ако всички т. нар. босове не му съберат общо 1 млн. евро, ще ги натопи в прокуратурата. После подал жалба,ч е аз и други хора сме го заплашвали и изнудвали”, твърди Златко Баретата пред изданието.

Златомир Иванов е категоричен, че с Демби се е виждал само веднъж преди 3-4 години. Той споделя, че си идва в България с чиста съвест, след като е бил в Австрия и Германия да гледа състезание по сноуборд, в което участвал най-големият му син.
Баретата подчертава, че не държи нищо незаконно в дома си, но се опасява, че някой може да подхвърли нещо.
Самият Демби не е открит за коментар. /БЛИЦ