Криминалисти разбиха нарколаборатория при зрелищна акция в жк „Възраждане“. Операцията, която е на Първо РУ-Бургас, се провежда в този момент на ул. „Дебелт“. Ченгетата нахлуха в дома на 41-годишния Добромир Атанасов, по-известен с прякора Дроба, и го сгащиха, докато готви пико, пише Флагман.

В апартамента заедно с него е бил и 57-годишният Христо Димитров-Рибката. Двамата са изведени с белезници и са отведени в ареста.

При претърсването, което продължава повече от час, са намерени голямо количество наркотици, множество прекурсори и всичко необходимо за приготвянето на метамфетамин. 

Добромир Дроба е снабдявал с пико половината жк „Възраждане“, разкриха запознати. Той е арестуван неведнъж именно за производство на наркотици, като последната акция бе през март т.г. Дроба е лежал и в затвора. 

„Полицаите си вършат перфектно работата, колко пъти вече го арестуват, но какво от това – той пак е на свобода и продължава с глупостите. Уж искаше да се поправи, да продаде апартамента и да замине за чужбина.

Майка му почина в края на миналата година. Това е семейният им апартамент, в който вече живее сам. Редовно се събират там с други и се дрогират“, разкри приятел на Добромир Дроба. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук