Део, Лора Караджова, Мария Илиева, Графа, Любо („Те”), Ицо Хазарта, Белослава, Криста, Боян и звездите от сериала „Забранена любов” по Нова телевизия Мартин Гяуров и Елен Колева се превърнаха в приказни герои за Коледните картички на фондация „За Нашите Деца”.
Всички звезди застанаха пред обектива, за да подкрепят кампанията за борба с изоставянето на бебета „Не ме изоставяй!” на фондация „За Нашите Деца”. Всяка година близо 2 000 бебета отиват в социален дом веднага след раждането си. В момента 8019 деца растат по домове, 3000, от които са бебета. Фондацията се бори с този проблем като помага на родилките още в родилното отделение. Крайната цел е детето да се прибере у дома заедно със своята майка.

„Аз мисля, че мястото на всяко дете е в неговото семейство или в друго, което може да му даде обич”, каза Део по време на фотосесията. Приятелката на Део – Лора споделя, че за нея е било предизвикателство да се превъплъти в ролята на феята от „Питър Пан”.
Мария Илиева и Графа се превърнаха в Ясмина и Аладин, Ицо Хазарта и дъщеря му Аделина станаха Ловеца и Червената шапчица. Младите звезди Боян и Криста бяха омагьосани като Снежанка и Принца.

Актьорите Мартин Гяуров и Елен Колева приеха ролите на Пинокио и Феята, а Любо за малко беше Котарака в чизми. Белослава и дъщеря й Божидара заживяха в приказката на Пепеляшка и Кръстницата.

Картичките с благотворителна цел могат да се поръчат по интернет с писмо до мейл: [email protected].  Цената за един брой е 2,20 лева. /БЛИЦ