21-годишна Елена Бънбъри беше одобрена от британската Консервативна партия като кандидат за народен представител. Тя минала е през дълга процедура на оценяване, съобщава „Дейли Стар“.
 
Ако бъде избрана, девойката, която работи в комуникациите и е футболен фен, ще стане един от най-младите депутати в британската история. Тя се подвизава в социалните мрежи под хаштага #ToryTinder.
 


Елена сега търси подкрепа да за предстоящите избори, които стават все по-вероятни заради драмата с Брекзит.
 
Тя сподели радостната новина, че е минала през първия кръг процедури, с последователите си. „Знам, че много народни представители ще кажат „Давай“. Но усещам и че много хора имат съмнения заради способностите и възрастта ми“.
 


Елена, обаче, си пада и по публикуването на предизвикателни снимки. Тя многократно е била критикувана заради фотосите си по бански и бельо. Била е и заплашвана от зложелатели, заканващи се да донесат сълзотворен газ на нейни събития.
 
„Хора ми пращат заплахи за смърт, наричат ме „тъпа ку*ва“, публикуват мои лични и тръбят онлайн, че съм бисексуална. Затова реших да ги победя. Наслаждавайте се на тези снимки на една глупава развратна бисексуална консерваторка, която обожава Брекзит“, коментира Елена.


Превод и редакция: БЛИЦ