Александър Дунчев: Ако БСП подкрепят промяната в полза на народа, ще ги подкрепим

По думите на бившия изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите към Министерство на земеделието, от ПП продължават да правят промяната на парче

Не виждам повече от 1/3 почтени хора в това народно събрание. Това заяви пред БНТ депутатът от "Продължаваме промяната" Александър Дунчев, бивш изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по горите към Министерството на земеделието, горите и храните.

Повод за думите му бе въпрос относно намерението на президента Румен Радев да връчи третия мандат за създаване на кабинет на БСП.

"Това е логично решение на Румен Радев, това е част от пътя, който да извървим. Поне 1/3 от депутатите са почтени, има ги във всички партии, само за ДПС не съм сигурен. Те (почтените) искат промяна и работеха за нея", добави още Дунчев.

По думите му от ПП продължават да правят промяната на парче. "Боря се в горите да осветяваме схемите. Ако БСП извадят алтернатива за промяната, за която ползите за народа ще са повече отколкото вредите, ще ги подкрепим", заяви Дунчев.