Разбрахме, че г-н Борисов се страхува от много неща - от растения, от стъкла, сега разбрах, че и от мен се страхувал. Но разбрахме и че се страхува от Петков, от Асен Василев, Борисов се страхува от ПП. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Настимир Ананиев в предаването „Денят започва с Георги Любенов" на БНТ. 

Припомняме, че както БЛИЦ писа доста комична снимка, направена в сградата на Народното събрание (НС), масово се споделяше и коментираше из социалните мрежи. На кадъра се виждаше Настимир Ананиев зад фикус, докато Бойко Борисов се изказва пред медиите.

Ананиев предложи и нова работа на Борисов: "Моето предложение е да стане обмудсман, защото това е едно добро място да се пенсионира вече. А и така ще има възможност да се запознае с всичките жалби на гражданите, повечето, от които от неговото 12 годишно управление, ще може да чуе суверена".

Ще гледаме много внимателно кой е министърът на вътрешните работи и на електронното управление в служебното правителство на Димитър Главчев, каза още той.

По думите му те отговарят за изборите. Ананиев призова Главчев и президента да направят така, че изборите да са две в едно.

Той бе категоричен, че ПП-ДБ ще се борят за първото място на предсрочните парламентарни избори, които ще се проведат през лятото. 

В същото време стана ясно, че Ананиев е подреден втори в листата на кандидатите за евродепутати след вътрешното допитване, той е подреден непосредствено след Никола Минчев.За съставянето на листите обаче ще има значение и предложенията на ДБ.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук