Когато депутатите в парламента ходят с маска, ние от БЛИЦ TV решихме да ги разкрием. Защото това е най-младият парламент, който има за председател 34-годишния Никола Минчев. "Продължаваме промяната" влезе с летящ старт в политиката, млади хора без опит, които отричат направеното до момента. От техните селфита в социалната мрежа разбрахме, че са депутати и са положили клетва върху Конституцията. Сега предстои трудното - да спазват законите на страната и да се ръководят от интересите на народа.

Ако не го бяхме заговорили щеше да е поредният депутат с маска, който прави опознавателни обиколки из парламента. От въпросите разбрахме, че той е син на покойния журналист Гасан Насър, който имаше изключителна експертиза за Близкия изток и задълбочени познания във вътрешната политика и енергетиката у нас.

Неговият син Виктор Насър е народен представител от "Продължаваме промяната". Има интереси и познания в развитието на международния биснес, предимно в Европа и Азия.

БЛИЦ TV разкрива какво да очакваме от Виктор Насър.


Разпознаваемите лица са учредителите на проекта, тандемът Кирил Петков и Асен Василев. Но продължава интересът към депутатите, които ще коват закони в 47-то Народно събрание. Е, Христо Петров - Ицо Хазарта е известен, но покакъв начин ще защитава народния интерес. Предстой да разберем в БЛИЦ TV.
 
Oще видеа по темата вижте в БЛИЦ TV