Ще чакам премиера днес в 20.00 ч. пред Министерски съвет за дебат, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на партията, в отговор на поканата на премиерът Сергей Станишев.
Ще чакам премиера днес в 20.00 ч. пред Министерски съвет за дебат, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на партията, в отговор на поканата на премиерът Сергей Станишев.
По-рано председател на БСП Сергей Станишев покани лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за участие в икономически дебат в предаването "Референдум" по БНТ на 24 март, съобщиха от пресцентъра на БСП. "Надявам се Бойко Борисов да приеме тази покана, за да може пред зрителите на БНТ всеки от нас заедно със своя икономически екип да защити своите виждания, идеи и тези, свързани с това как България да преодолее последиците от икономическата криза", заявява Сергей Станишев.
Според председателя на БСП е важно хората да чуят всички аргументи и да сравнят икономическата компетентност на двата екипа, защото всеки, който има претенции да влезе в управлението на страната, трябва да докаже, че има ясна визия и разбиране за това кои са икономическите проблеми и какви са възможностите пред България.
"Надявам се, че Бойко Борисов този път ще приеме поканата за дебат и при негово съгласие съм готов да се срещнем в студиото на "Референдум" на 24 март . Това ще бъде възможност да чуем икономическите тези и виждания на Бойко Борисов за това как България да излезе от кризата" - заявява председателят на БСП Сергей Станишев. /БЛИЦ