"Би трябвало да съм охраняват, докато спя. Така поне знам. Охраната на президента Радев спи заедно с охраната ми", разкри премиерът Бойко Борисов по време на извънреден брифинг в централата на ГЕРБ, свързан с провокациите срещу управлението. 

"Не съм го казвал досега, но той мина границите и ще кажа - той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще го сваля, той веднага го спира. Докарва ми го на терасата, пред хола, и аз като питам защо се прави това на охраната, те казват, че той го управлява. Аз лично знам, че Радев ме следи с дрон. Идва на един метър до мен и аз питам НСО защо не са го свалили и ми отговарят: "Еми, той президентът го движи", обясни той пред журналисти.

Премиерът: Бенатова знае за стаята ми в Бояна, Сретен Йосич и Божков не ме изплашиха, а Цветанов... БЛИЦ TV

"Като покажа възмущение, оп, го прибира. Казвам ви, че президентът Радев ме следи с дрон. От НСО ми казаха само и единствено, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара", допълни министър-председателят.

Извънредно в БЛИЦ! Борисов отвръща на удара: Снимките са нагласени! Мразят ни! НА ЖИВО В БЛИЦ TV

"Ако в спалнята са ми сложили камери и почнат да пускат такива снимки, втасахме я всичките", пошегува се премиерът. 

"Много са ми интересни тия, които се имат за големи мъжкари, а като лелички са си пазили съобщения "помагай", "мерси" и т.н. Преди ходех с автомат, сега ще си взема пистолет. Има много момчета - смели, добри професионалисти от НСО. Знам, че са истински професионалисти. С много пари, някой може да го пробият. Много колеги от НСО отидоха при олигарсите на работа. Десетки са. Може да са пробили някои, достатъчно е да отвориш вратата и да щракнеш", каза Борисов. 

Премиерът заяви, че няма да живее в параноя, защото това не е демокрация. 

"Няма да живея в страх и да се гърча пред някого. Не съм се гърчил пред никой. Каквото ни е писано. Аз сладко спинкам", заключи Борисов. ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!