"Това е един и същи имот. Там където съм се родил, където живея и ще умра. Това, което е оградено беше прасето, кокошките и зайчарника. От едната страна на първия братовчед на татко, от другата страна нашата. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на БСП за недекларирана къща в Банкя.

"Двете страни са самият довар. отпред са две стъклени стени с тухли и една стая. Всъщност представлява една стая. Телевизията на г-жа Йончева tv7 с Бареков и Цветан Василев с дронове я снимаха. 

Тази телевизия с тези хора бяха обградили къщата ми. Затова съм ви донесъл декларация с платени данъци. Това е един и същи имот, това е пристройката", обясни премиерът.


"Човекът, който спря заменките в София се казва Бойко Борисов. Аз заменка нямам, офшорни компании нямам, сметки нямам и всичко това е проверявано, проверявано, проверявано. 

Сега излизат БСП и бомба хвърлят. Нали разбирате каква глупост е това, което са казали. Аз приятели нямам, защото всеки иска да се свърши някаква работа. Падението на тези женици и вече голямо", разгневи се Бойко Борисов.