„Сега след Поморие и Приморско има пречиствателна станция. Като дойдат туристите отварят колекторите, влизат лайната през плажа и от там в морето“, Така се пошегува премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на пречиствателната станция за отпадни води в Китен.


"Огромна пречиствателна станция направихме. Всички населени места вече имат най-новото и модерното  Предоставяме на всички гости по Черноморието най-чистото море. Всяка капка вода е чиста“, посочи Борисов.

Премиерът Бойко Борисов инспектира разширението на разширената модернизирана пречиствателна станция за отпадни води в Китен. С него са и министърът на околната среда и водите Емил Димитров и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.,

Борисов се обърна и към журналистите, че където и да го видят, все за Радев ще го питат.

Очаква се премиерът Бойко Борисов да открие обходния път на Поморие. Това е последен етап от модернизацията на пътя Бургас - Слънчев бряг.

С построяването му транзитното движение се изнася извън града, повишава се безопасността на движението и се намалява замърсяването на въздуха.

Обходният път на Поморие е готов със средства от републиканския бюджет. Инвестицията е за около 20,6 млн. лв.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!