Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонтно-възстановителни работи на преливник, водобоен кладенец и подпорна стена на разделително съоръжение на река Тунджа.

По време на инспекцията той се възхити: "Погледнете каква красота" и добави, че са вложени много пари в екологията на малките и средните населени места.

Той добави, че всяка нощ по 150-200 човека са възспирани да влязат нелегално в България.

"Как лъжеха БСП, че ще им вземем на хората апартаментите. Сега хората разбраха за какво иде реч...", възмути се премиерът.

Той добави, че над 6 млрд. лева са вложили за пенсионери, учители, армия, рзи-та и пр.

Борисов коментира и казуса със сина на президента Румен Радев - Георги. Поясни че го познава, бил "редко готино момче", симпатяга, красим и умен. 

"Познавам го, много ми е симпатичен. На тази възраст всеки може да наруши нещо. И на възрастните им се случа да сгрешат с нещо. Със сигурност с баща му сме правили по-големи глупости. Оставете го на мира. Не ви ли е срам да правите така с децата?", попита той. 

„Децата ни реват у нас, внуците реват. Ще им пратя снимки и ще ги попитам - демократи ли сте вие? Върховенство на закона ли е това? Какво искате? Провокации ли искате?", добави гневно той. 



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ