Поздравих ви с „победители”, защото откакто ГЕРБ е основана, е била на всички избори. Били сме ги, бием ги и пак ще ги бием. Това заяви на откриването на предизборната кампания на коалиция ГЕРБ-СДС зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов. 

"Знаете, че ГЕРБ води България към по-добро. Знаете, че ние сме тези, които можем да преодолеем разделението в българското общество, което нашите опоненти подхранват. 

Събрали сме се тук, за да не позволим България да попадне в лапите на тези страсти", добави той.
 
Станах част от ГЕРБ, защото не желая да коленичам пред червения прокремълски президент Румен Радев и не желая да харесвам Бойко Рашков", подчерта той. 

"Нашата сила е демокрацията. Не желаем да променяме народа си, а да му служим. Нашите опоненти непрекъснато се опитват да вкарат българския народ в някаква идеологическа кошара, защото им пречи. Нашата сила е и в свършената работа. Политическите ни опоненти не искат да работят, занимават се с клеветническа кампания. Ние не се плашим от работата. Ще продължаваме да развиваме, както спорните, така и културните

Тези, които не знаят как да вършат работа, непрекъснато се оправдават. Те обясняват, че нещо не се е подредило както трябва и затова не са успели. Демокрацията им пречи и се опитват да я демонтират. Опитват се да превърнат всичко в хаос и успяват засега. Те имат единствено озъбена омраза и мракобесие. Всичко това се побеждава с внасяне на ред в хаоса и победа.

Ние представляваме отговорните работещи, знаещи и амбициозни хора, които ще гласуват отново за нас", подчерта Даниел Митов.

"Хаосът се изненадва, че демократичният ред побеждава, опонентите ни се изненадват, че водим в социологическите проучвания.
Наричат близо 1 млн. български избиратели никой. На това безобразие се отговаря с ред в хаоса и поредната победа”, каза още той.

Лидерът на партия ГЕРБ, който днес празнува рожден ден, отсъстваше от събитието. 


 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!